Mi az a SteamGifts? Lásd hogyan jelentkezz Steam-Játék sorsolásra!
2021. május 10. írta: Játék Guru

Mi az a SteamGifts? Lásd hogyan jelentkezz Steam-Játék sorsolásra!

A SteamGifts.com egy olyan weboldal, ahol Steam-játékok nyereményjátékára lehet jelentkezni. Kövesd a szabályokat, és nevezz be ingyenes sorsolásra. Számos klassz játékot nyertem már ezen az oldalon, és a felhasználói felület elég könnyen érthető. A Steam fiókod összekapcsolása is szimpla!

A játékok többsége a fanatical bundle-hoz hasonló webhelyekről csomagból származó játék lesz. Az emberek elajándékozzák a játékokat, amelyekre nincs szükségük egy csomagból.

Az oldal 2011 óta működik, és felhasználói több mint 5 millió játékot osztott szét azóta.

steamgifts jatek szama

Általános irányelvek


- A felhasználók személyenként csak egy fiókot használhatnak, és a fiókok nem oszthatók meg.
- A profilképeknek minden korosztály számára megfelelőnek kell lenniük. Ha NSFW Steam avatarod van, kérlek változtasd meg azt az oldal használata előtt.

 

A SteamGifts nyerési esélyei


Az nyereményjátékokra való nevezéskor minden felhasználónak egyenlő esélye van a nyeremény elnyerésére. Ez egyszerű matematikával működik. A nyeremények száma osztva a nevezések számával megadja az esélyt a játék megnyerésére. Ha 1 nyeremény és 2 nevezés van, akkor 50% esélyed van megnyerni az adott nyereményjátékot. Ha 1 nyeremény és 5000 nevezés van, akkor 0,02% esélyed van a nyerésre, ami nagyon valószínűtlen. Ez az útmutató remélhetőleg a nagyobb esélyekkel rendelkező nyereményjátékok felé terel.

Nyílt nyereményjátékok (Public)
Ezek a leggyakoribb nyereményjátékok az oldalon, amelyek mindenki számára nyitottak. A részvételhez csupán az oldalra való csatlakozás és a rendelkezésre álló pontok megléte szükséges. Emiatt azt fogod tapasztalni, hogy a részvételi szám meglehetősen magas, gyakran 1000 felhasználó felett van, így nagyon kevés esélyed van a nyereményre.  

Nyílt csoportos nyereményjátékok (Public Group)
A csoportos nyereményjátékok csak egy bizonyos Steam csoportban lévő felhasználók számára nyitottak. A nyilvános csoportok mindenki számára nyitva állnak, így nem növelik nagymértékben az esélyeidet, de még mindig egy lehetőség. Javaslom, hogy legalább a hivatalos SteamGifts csoporthoz csatlakozz.

Privát csoportos nyereményjátékok (Private group)
Ezekhez a csoportokhoz sokkal nehezebb csatlakozni, mivel gyakran vannak bizonyos követelmények, amelyeknek meg kell felelned, azonban a nyilvános nyereményjátékokhoz képest magas esélyekkel is rendelkeznek.

Ajánlott csoport kezdőknek:

Unlucky7  : Egy csoport azoknak, akik 7 vagy annál kevesebb játékot nyertek a steamgifts-en. Az ötlet az, hogy segítsen a morál növelésében és abban, hogy a dolgok egy kicsit igazságosabbá és barátságosabbá váljanak kezdők számára.

Jelentkezési szabályok: A steamgifts fiókodnak legalább 2 hónaposnak kell lennie. (A profilodon legalább 2 hónapnak kell szerepelnie).

Olvasd el és kövesd a fórumokon közzétett csoportszabályokat. Itt van egy admin megjegyzés:

"Mivel elég sok olyan felhasználó van, aki nem törődik a csoport követelményeivel, és csak a Steamen próbál csatlakozni, kérlek, ne írj ide utólag, valószínűleg nem foglak meghívni."

Második csoport ajánlás:

A Playing Appreciated egy csoport olyan tagok számára, akik szeretnek játszani a megnyert játékokkal, és az ajándékok készítői számára, akik szeretik látni, hogy játsszák a játékaikat.

Ez egyszerűen hangzik, mégis elkötelezettséget és elhivatottságot igényel a tagoktól azáltal, hogy kiszűrik a játékokat, amelyeket szeretnének játszani az összes csoportos ajándékozásból, és ha megnyerték, egy hónapon belül játszanak azokkal. Cserébe a tagok nagyobb eséllyel nyerhetnek olyan játékokat, amelyeket szeretnének. A csoportnak több mint 850 tagja és több mint 14500 korábbi ajándékozása van.

Privát nyereményjátékok (Private)
Ezek az adományok utolsó típusa, ahol a részvétel csak azokra korlátozódik, akiknek hozzáférést biztosítanak a linkhez. Az alkotók esetleg csak barátaikkal osztják meg a linket, csoportos csevegésekben vagy akár itt a fórumon dobják ki őket. Az ilyen linkek maradhatnak egy témában, mint rendszeres link minden fórumozó számára, lehetnek valahol elrejtve egy hozzászólásban, vagy megjelenhetnek az ajándékozó által készített rejtvény végén. Minél nehezebb a hozzáférés, annál nagyobb az esélyetek ezekben az ajándékozásokban.

Puzzle nyereményjátékok (Forum puzzle)

A puzzle adományok hasonlóak a privát adományokhoz, de sokkal szórakoztatóbbak, mert egy rejtvényt kell megoldanod ahhoz, hogy megtalálj egy elrejtett oldalt, így tudsz részt venni az adományozáson. A szabályok szerint egyedül kell megoldanod - nem kérhetsz tippeket, segítséget másoktól (itt VAGY bárhol máshol), és nem oszthatod meg másokkal a megfejtéseket és a nyereményjáték oldalaira mutató linkeket, miután megoldottad a rejtvényt.

 steamgifts magyar userek

Steamgifts szabázat (Nem teljes):

  • A megnyert ajándékokat a regisztráció során használt Steam-fiókon kell aktiválni, és az aktiválás után nem lehet újraajándékozni, elcserélni, eladni vagy eltávolítani a Steam-fiókodról.
  • Adj egy hetet az ajándékok készítőjének az ajándék elküldésére. Kérjük, legyen türelmes, és ez idő alatt ne lépjen kapcsolatba velük. Ha az ajándékot egy hét elteltével sem kapod meg, lépj kapcsolatba az ajándékozóval a Steamen, hogy nyomon követhesd az eseményeket.
  • A nyerteseknek helyesen kell megjelölniük az ajándékukat, hogy megkapták vagy nem kapták meg az ajándékot, az ajándék készítője által küldöttnek megjelölt egy héten belül. Ezt a visszajelzést akkor is naprakészen kell tartani, ha az ajándék státusza megváltozik.
  • Ha Önt választották ki egy ajándékozás nyertesének, majd fiókját felfüggesztik, az ajándékozás készítőjének lehetősége van új nyertest kérni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr8116528032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása