Ingyenes játékok korlátozott ideig: The Lion's Song (Epic Games), The Dream Machine Chapter 1,2 (Steam)
2021. május 13. írta: Játék Guru

Ingyenes játékok korlátozott ideig: The Lion's Song (Epic Games), The Dream Machine Chapter 1,2 (Steam)

The Lion's Song (Epic Games) ingyenesen aktiválható Május 20-ig | Fejlesztő: Mi'pu'mi Games | Címke: Elbeszélés, Kaland | Platform: Windows

A  "The Lion's Song" a 20. század eleji Ausztriában játszódik, és minden epizódban más-más karaktert követünk. Mindegyik karakter kivételes elmével rendelkezik, és a játék a kreativitásért, az emberi kapcsolatokért és az inspirációért folytatott személyes küzdelem történetébe vonja be a játékosokat.

Szerezd meg itt: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/the-lions-song

lions_song.jpg

A következő hét ingyenes játéka nem nyilvános, visszatérve a tavalyi "Mystery Game"-hez. Ez azt jelzi, hogy egy kiárusítás és egy különleges (talán AAA) ingyenes játék van a küszöbön. A tavalyi évben a GTA 5, CIV VI, Borderlands és  ARK volt a "Mystery Game" játékai között.

The Dream Machine Chapter 1,2 (Steam) | Fejlesztő: Cockroach Inc. | Címke: Kézzel rajzolt, Point & Click, 2D | Platform: Windows, Mac OS X

A The Dream Machine egy díjnyertes point & click kalandjáték, amely mások álmainak felfedezéséről szól. Kézzel épült olyan anyagok felhasználásával, mint az agyag, a karton és a brokkoli.

Ha május 17. 20:00 előtt hozzáadod a számládhoz, akkor örökre a tiéd lesz.

Szerezd meg itt: https://store.steampowered.com/app/94300/The_Dream_Machine_Chapter_1__2/

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr3616557162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása