Ingyenes az NBA 2K21 május 27-ig. Közzétették az első AAA MysterGame-et, szered meg az EpicStore-on!
2021. május 20. írta: Játék Guru

Ingyenes az NBA 2K21 május 27-ig. Közzétették az első AAA MysterGame-et, szered meg az EpicStore-on!

Az NBA 2K21 május 27-ig ingyenes. A mai naptól kezdve az NBA 2K21-et ingyen adhatod hozzá a fiókodhoz, és örökre megtarthatod. Ez lesz a "Mystery Games" első játéka idén.

A szivárgás beigazolódott, nézd meg itt milyen játékokra tippeltunk még.

nba.jpg

Fejlesztő: Visual Concepts | Címke: Kosárlabda, Sport, Szimuláció | Platform: Windows

Leírás: Az NBA 2K21 a világhírű, legkelendőbb NBA 2K sorozat legújabb címe, amely az iparág vezető sportvideójáték-élményét nyújtja.

Szerezd meg itt: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/nba-2k21

Bár ez egy AAA-játék, az elvárásaink magasabbak voltak, mivel a játék Steam-értékelései összességében többnyire negatívak. Mintha csak egy másolat lenne a tavalyi NBA játékról, nem egy izgalmas kezdés az Epic számára.

Az EPIC Mega Sale kiárusítás is megkezdődött, a mai naptól június 17-ig.A korábbi akciókhoz hasonlóan az Epic 10 dolláros kuponokat (vagy ennek megfelelőt helyi pénznemben, 3,000 HUF kupon legalább 4,390 HUF vásárlás-ra) ad mindenkinek, a jogosult vásárlások 14,99 dollár vagy annál nagyobb összegűek, és kizárják a DLC-ket, szezonbérleteket.

A MEGA Sale alatt kapott összes be nem váltott $10 Epic kupon június 17-én, csütörtökön jár le.

! Minden alkalommal, amikor a MEGA Sale alatt felhasználsz egy Epic Kupont, egy újabbat kapsz. Minden jogosult vásárlás után egy újabb Epic kupont kapsz a következő, 14,99$-os vagy annál értékesebb teljes játék vásárlásakor!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr8716566198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása