Szerezd meg ezeket a PC-s játékokat ingyen: Frostpunk (Epic Mystey Game), Tell Me Why (Steam), Trover Saves The Universe (Alienware Arena LVL 10+)
2021. június 03. írta: Játék Guru

Szerezd meg ezeket a PC-s játékokat ingyen: Frostpunk (Epic Mystey Game), Tell Me Why (Steam), Trover Saves The Universe (Alienware Arena LVL 10+)

Frostpunk (Epic Store)

Frostpunk a harmadik ingyenes Mystey Game az Epic áruházban. Egy heted van arra, hogy aktiváld és örökre megtartsd!

Fejlesztő: 11 bit studios | Címke: Survival , City Builder, Post-apocalyptic | Metacritic: 84

Leírás: Egy teljesen fagyos világban az emberek gőzzel működő technológiát fejlesztenek ki, hogy szembeszálljanak a nyomasztó hideggel. A társadalom a jelenlegi formájában hatástalanná válik, és a túlélés érdekében meg kell változnia.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/frostpunk

A HumbleBundle visszatért egy újabb havi csomaggal, ez tartalmazza a Civilisation VI prémium (6 DLC csomag) és 11 másik játékot. Kattints ide, hogy megnézd őket.

frostpunk.jpg

Tell Me Why (Steam)

Megszerezheted az Tell Me Why-t a Steamen, és örökre megtarthatod, ha július 1. előtt hozzáadod a fiókodhoz.

Fejlesztő: DONTNOD Entertainment | Címke: Choices Matter, LGBTQ, Adventure | Metacritic: 75

Leírás: A Tell Me Why a Dontnod Entertainment többszörösen díjnyertes epizodikus kalandjátéka, amelyben az ikrek természetfeletti kötelékük segítségével fedezik fel az igazságot zavaros múltjukról.

Link: https://store.steampowered.com/sub/586694/

Trover Saves The Universe (Steam / AlienwareArena LVL 10+)

 

Ingyenes Trover Saves The Universe steam-kulcsok állnak rendelkezésre az Alienware Arénában 10. szintnél magasabb szinten lévő tagok számára (kezdetben 15 volt, idővel csökkenhet még). A szintek megszerzéséhez ARP pontokat kell gyűjtened. Az oldalon való aktivitás lehetőséget ad erre: A küldetések teljesítésével (bejelentkezés minden nap), videók vagy képek közzétételével vagy a fórumon való hozzászólással.

Fejlesztő: Squanch Games, Inc. | Címke: Comedy, Adventure, Gore, VR | Metacritic: 80

Leírás: A Rick és Morty társalkotójától érkezik a Trover Saves the Universe. A Trover Saves the Universe-ben a kozmosz forog kockán, és rajtad és Troveren múlik, hogy mindent megmentsetek ebben a vígjáték-kalandban. Utazz Troverrel az univerzumban, irányítsd minden lépését, és dolgozzatok együtt, hogy megmentsétek a kutyáitokat egy csőrös szörnyetegtől, harcoljatok idegenekkel kreatív pályákon keresztül, és hozzatok megkérdőjelezhető döntéseket útközben.

Link: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2152921/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/trover-saves-the-universe-2

Az Alienware Aréna gyakran ad ajándékjátékokat (szintkövetelmény nélkül is, pár kulcs amit szereztem itt), ezért érdemes követni az oldalt. Aktuális lista: https://eu.alienwarearena.com/ucf/Giveaway

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr6916581078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása