PC játékok ingyen : Verdun és Defense Grid: The Awakening (Epic)
2021. július 22. írta: Játék Guru

PC játékok ingyen : Verdun és Defense Grid: The Awakening (Epic)

Két további ingyenes pc játék ezen a héten az Epic-en. Ezek a Verdun és Defense Grid: The Awakening.

Verdun

Összefoglaló: A Verdun egy multiplayer FPS, amely egy realisztikus első világháborús környezetben játszódik. A lövészárok-háború egyedülálló csatatér-élményt nyújt, amely téged és csapatodat belemeríti a támadó és védekező csatákba. A játék a nyugati fronton játszódik 1914 és 1918 között, a világtörténelem egyik legvéresebb konfliktusában. A fejlesztőket az 1916-os hírhedt verduni csata ihlette. A játék 4 különböző játékmódot kínál: Frontvonalak, Attrition, Rifle Deathmatch és Squad Defense. A játék számos történelmileg pontos elemmel is rendelkezik, mint például az 1. világháborús fegyverek, a hiteles egyenruhák, a rettenetes vér, valamint a valódi franciaországi és belgiumi csatatereken alapuló térképek.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/verdun

Defense Grid: The Awakening.

Összefoglaló: Defense Grid: A Grid: The Awakening egy stratégiai játék, amelyben a játékosok védelmi erődítményeket (tornyokat) helyeznek el, hogy megakadályozzák a betolakodó idegeneket abban, hogy ellopják az energiamagokat a bázisaikról. A játékos feladata a tornyok kiválasztása, elhelyezése és időzítése a bázis legjobb védelme érdekében. A stratégia és a puzzle játékmód keveréke nagyon szórakoztatónak és lebilincselőnek ígérkezik.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/defense-grid

A jövő heti ingyenes pc játékok a következők lesznek: Mothergunship, Train Sim World 2

verdun.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr5416635632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása