Steam ingyenes játék : RunnerDot , Epic-en: Mothergunship, Train Sim World 2
2021. július 29. írta: Játék Guru

Steam ingyenes játék : RunnerDot , Epic-en: Mothergunship, Train Sim World 2

Ezen a héten a RunnerDot játék ingyenes példányát szerezheted meg a Steam-en. Az Epic újabb két ingyenes játékkal érkezik, ezúttal a Mothergunship és a Train Sim World 2.

RunnerDot (Ingyen megtartható, ha augusztus 1. előtt aktiválod. )

A RunnerDot egy laza kis játék, amely azért készült, hogy elüsse az idődet. Ha úgy érzed, hogy nincs kedved semmit sem csinálni, indítsd el a RunnerDotot és élvezd! Egy kis pontként játszol, és az egérrel navigálsz. Kikerülöd a rád zúduló dolgokat, és pontokat gyűjtesz. Maradj életben a legtovább. Versenyezz a ranglistákon.

Link: https://store.steampowered.com/app/1662740/RunnerDot/

Mothergunship (Epic)

A MOTHERGUNSHIP egy bullet-hell FPS, ahol saját fegyvereket készítesz, gigantikus bossokkal harcolsz, és legyőzöd a földet meghódító robotizált idegen sereget. Nézz szembe az elsöprő esélyekkel a brutális, megállás nélküli harcokban, ahol a túlélés egyetlen módja a talpraesettség.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/mothergunship

Train Sim World 2 (Epic)

A vonatszimuláció evolúciója! Legyél úrrá az ikonikus mozdonyokon a nagysebességű járatokon, a hosszú teherszállításokon vagy a precíz ingázó forgalomban, és légy kreatív a személyre szabási eszközökkel ebben a fejlett folytatásban. Szállj be a vezetőfülkébe a Train Sim World 2-ben.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/train-sim-world-2

trainsim2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr3116641646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása