Egy újabb hét, újabb ingyenes játékok az epic-en: A Plague Tale: Innocence, Minit
2021. augusztus 05. írta: Játék Guru

Egy újabb hét, újabb ingyenes játékok az epic-en: A Plague Tale: Innocence, Minit

Az Epic games store egy újabb adag ingyenes játékkal vár téged. Az első a kritikusok által is elismert, és nagyon jóra értékelt A Plague Tale: Innocence. A második ingyenes játék a Minit, Speed Brawl egy 2D-s harci-versenyzős játék.

A Plague Tale: Innocence

Kövesd nyomon a fiatal Amicia és kisöccse, Hugo komor történetét, egy szívszorító utazás során a történelem legsötétebb óráiban.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/a-plague-tale-innocence

Minit

A Minit egy különös kis kaland, amelyet hatvan másodpercenként kell játszani. Utazz ki otthonod kényelméből, hogy segíts szokatlan népségeknek, fedezz fel számtalan titkot, és győzz le veszélyes ellenségeket, mindezt annak reményében, hogy feloldhatsz egy meglehetősen szerencsétlen átkot, amely minden nap csak egy perc után ér véget.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/minit

Edit: Ha örültél a Speed Brawl-nak, technikai problémák történtek, és most késik.

A jövő héten egy ismétlődő játék, a Rebel Galaxy ismét ingyenes lesz azok számára, akik az első alkalommal lemaradtak róla.

plague-tale-innocence-ingyenes-jatek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr416649508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása