Ingyenes steam játékok szeptember 23-ig (Titan Quest Anniversary,Jagged Alliance).  Ezen a héten az Epic-en: Tharsis, Speed Brawl
2021. szeptember 17. írta: Játék Guru

Ingyenes steam játékok szeptember 23-ig (Titan Quest Anniversary,Jagged Alliance). Ezen a héten az Epic-en: Tharsis, Speed Brawl

A 2011-ben alapított THQ Nordic globális videojáték-kiadó és -fejlesztő. A 10 éves jubileumi ünnepségének részeként a Titan Quest Anniversary Edition és a Jagged Alliance 1: Gold Edition egy-egy ingyenes példányát szerezheted be a Steamen.

Titan Quest Anniversary Edition

A Titan Quest 10 éves évfordulója alkalmából új fényében fog ragyogni. Ez a jubileumi kiadás a Titan Quest és a Titan Quest Immortal Throne játékokat egyesíti egy játékban, melyet a tökéletes ARPG-élmény érdekében alaposan átdolgozták.

Link: https://store.steampowered.com/app/475150/Titan_Quest_Anniversary_Edition/

Jagged Alliance 1: Gold Edition

Tapasztald meg az igazi klasszikust! Ez a Gold kiadás tartalmazza az eredeti Jagged Alliance-t, valamint a Jagged Alliance kiegészítőjét: Jagged: Deadly Games: Deadly Games. Tegyél egy utazást a retró világába, és tudd meg, miért tartják ezt minden idők egyik legjobb turn-based játékának.

Link: https://store.steampowered.com/app/283270/Jagged_Alliance_1_Gold_Edition/

Speed Brawl

A Speed Brawl egy 2D-s harci versenyzős játék, amiben gyorsan kell mozogni és keményen kell ütni! Tartsd meg a lendületedet, építs kombókat, és szabadítsd fel az erőteljes mozdulatokat. Találd meg a saját harci stílusodat, és állítsd össze a legjobb csapatot.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/speed-brawl

Tharsis

A Tharsis egy turn-based űrstratégiai játék. Kockákkal. És kannibalizmussal. A játékban az emberiség első marsi küldetését irányíthatod, amikor a Marsra épp egy mikrometeoritvihar csap le.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/tharsis

A következő heti ingyenes játék az Epic-en (Kezdve szeptember 23!) a The Escapists lesz.

The Escapists

Ismét börtönbe kerültél, és az egyetlen esélyed, hogy minden eszközzel megszökj. Hogy hogyan, az csak rajtad múlik! Miért nem okozol börtönlázadást? Vagy áss egy alagutat a börtön falai alatt? Vagy akár ellopsz egy őr egyenruhát, hogy elvegyülj fogvatartóid között?

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/the-escapists

titan-quest.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr6416691456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása