Ingyenes pc játékok a Fanatical és Epic áruházakból: Warhammer: End Times - Vermintide és sok más!
2021. november 24. írta: Játék Guru

Ingyenes pc játékok a Fanatical és Epic áruházakból: Warhammer: End Times - Vermintide és sok más!

Warhammer: End Times - Vermintide

A Warhammer: End Times - Vermintide beszerzéséhez össze kell kapcsolnod a Fanatical-fiókodat egy korlátlan Steam-fiókkal. Ez egy olyan Steam fiók, amely több mint 5,00 USD-t költött a Steam Store-ban. Kattints a Fanatical kosaradban található linkre, és a linket követve lépj be a Steamre, ahol bejelentkezhetsz a fiókodba. Miután bejelentkeztél, visszatérsz a Fanaticalra, hogy befejezd a beszerzést.

A Vermintide egy kooperatív akció first person shooter és közelharci kalandjáték, amely az ikonikus Warhammer Fantasy világának végidőkben játszódik. A Vermintide Ubersreikben és környékén játszódik, egy városban, amelyet a könyörtelen patkányemberek, a Skavenek szálltak meg.

Link: https://www.fanatical.com/en/game/warhammer-end-times-vermintide

Ezen a héten az Epic Games-en ingyen megkaparinthatod: theHunter: Epic Welcome Pack: Call of the Wild és Antstream - Epic Welcome Pack

theHunter: Call of the Wild

Tapasztald meg a semmi máshoz nem hasonlítható, hangulatos vadászjátékot ebben a realisztikus és vizuálisan lélegzetelállító nyitott világban. Merülj el a hangulatos egyjátékos kampányban, vagy oszd meg a végső vadászélményt a barátaiddal.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/thehunter-call-of-the-wild

Antstream - Epic Welcome Pack

Szerezz 1090 drágakövet ingyenesen a játékban! Ezt a játékon belüli valutát játékokra, kihívásokra és korlátozott idejű versenyekre költheted! A drágakövekkel nehezebb kihívásokat is feloldhatsz, és játszhatsz fordulóalapú PvP-t a barátaid és más játékosok ellen!

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/antstream-arcade--epic-welcome-pack

warhammer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr5116764358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása