A BORDERLANDS 3 INGYENES az EPIC STORE-ban
2022. május 20. írta: Játék Guru

A BORDERLANDS 3 INGYENES az EPIC STORE-ban

Csinálj egy kis zűrzavart a Borderlands 3 Standard Editionben, amely mostantól május 26-ig, ingyenesen elérhető az Epic Game Store-ban!

Ezzel a korlátozott ideig érvényes ajánlattal a Borderlands 3 Standard Edition teljes alapjátékát ingyenesen megkapod. Vedd fel a harcot a Calypso ikrekkel és a zavart Children of the Vault szektával egyedül vagy barátaiddal a zökkenőmentes kooperatív játékban. Ezután további kihívások elé nézhetsz a három szezonális esemény - a Véres szüret, a Megtört szívek napja és a Kartellek bosszúja - segítségével, amelyeket a főmenüben aktiválhatsz. A többjátékos crossplay-t Xbox One, Xbox Series X|S, Mac, Stadia és PC platformokon is élvezheted a Steamen és az Epic-en keresztül!

 borderlands.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr3917835891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása