Az Epic Games Store 2 további játékot tesz ingyenessé, a Mystery Promotion visszatérését jelzi
2022. december 08. írta: Játék Guru

Az Epic Games Store 2 további játékot tesz ingyenessé, a Mystery Promotion visszatérését jelzi

 

Az Epic Games Store frissítette ingyenes játékkínálatát, és két újabb játékra tarthatnak igényt a felhasználók, miközben ízelítőt adnak a jövő heti kínálatból. Az Epic Games Store minden csütörtökön egy új játékot tesz ingyenesen elérhetővé a felhasználók számára, előfizetési díj vagy egyéb kötöttségek nélkül. Az Epic Games Store felhasználóinak egy hét áll rendelkezésükre, hogy igényeljék az ingyenes játékokat.

Az december 8-i ingyenes játékai a Saints Row 4 Re-Elected és a Wildcat Gun Machine. Szokás szerint mindkét játék egy hétig elérhető, vagyis a felhasználóinak csütörtökig van idejük a beváltásra.

Az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékainak felfedése helyett az áruházlánc csomagolópapírt és a Mystery Game feliratot mutatja. Már évek óta adventi naptár jellegű ajándéktárgyaknak ad otthont, amelyek arra ösztönzik a felhasználókat, hogy naponta egyszer térjenek vissza a kirakatba, hogy egy ingyenes játékot igényeljenek, és most megerősítést kaptunk arról, hogy a promóció idén is visszatér.

A tavalyi promóció néhány kiemelt ingyenes játéka: Vampyr, Pathfinder Kingmaker, Prey, Control, Tomb Raider Trilógia. Tavaly december 16.-tól egészen 30.-ig naponta osztogattak az ingyenes játékokat. Ha idén is hasonló akcióra kerül sor, érdemes lesz ismét szemmel tartani az Epic Store-t.

 Eddig 345 ajándékozás volt az áruházban, nézd meg a teljes listát itt: https://en.everybodywiki.com/List_of_free_Epic_Games_Store_games

epic.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr9017997822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása