Ingyenes Trials Fusion (Ubisoft),meglepetés játék az epicen: Nioh (Epic)
2021. szeptember 10. írta: Játék Guru

Ingyenes Trials Fusion (Ubisoft),meglepetés játék az epicen: Nioh (Epic)

Az ubisoft japán áruháza ingyen adja a Trials Fusion játékot. A játék igényléséhez jelentkezz be a store.ubi.com oldalra telefonodon vagy pc-den.

Ezután menj a japán áruház/Trials Fusion menüpontra itt. Kattints a kék gombra a ¥ 0 - 2,640 mellett. A következő üzenetnek kell megjelennie - "Your game is activated on your Ubisoft Connect for PC Library."

A Trials Fusion ötvözi a klasszikus, bevált Trials-formulát, az egyszerű, mégis addiktív versengést a következő játékgeneráció társadalmi és vizuális áttöréseivel.

Link: Trials Fusion JP

trials.jpg

Nioh: The Complete Edition (Epic)

Az epic áruház nem csak a bejelentett ingyenes játékkal érkezett, hanem dupláztak, és mindenkinek egy ingyenes példányt kínálnak a Nioh játékból.

Vedd fel a kardodat, és utazz el Japán véráztatta Sengoku korszakába, egy olyan korszakba, amelyet háborúzó államok és sötét, gonosz erők pusztítottak, és vágj erőszakos utat a földön, mint a mester nélküli szamuráj, William. Keresztezd a pengéket a brutális közelharcban, karddal, fejszével, lándzsával, sőt még harci kalapáccsal is küzdhetsz emberi és démoni ellenfelek ellen. Állj ki a kegyetlen összecsapásokban, és tanulj a hibáidból: minden egyes halál feltámadást hoz neked, és minden egyes feltámadás nagyobb elszántságot, hogy legyőzd az ellenségeidet.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/nioh-the-complete-edition

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr10016685702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása