Szerezd meg az Assassin's Creed Chronicles Trilogy ingyenes példányát
2021. november 09. írta: Játék Guru

Szerezd meg az Assassin's Creed Chronicles Trilogy ingyenes példányát

Szerezd meg az Assassin's Creed Chronicles Trilogy ingyenes példányát a Ubisoft Connect PC-n most november 12. előtt!

Három orgyilkos, három utazás, egy Creed. Éld át három legendás orgyilkos kalandjait, és kövesd őket a bosszú, a megtorlás és a megváltás útjain.

Az ingyenes játékot november 9-én 11:00-tól november 12-én 12:00-ig (helyi idő szerint) igényelheted a Ubisoft Connect PC-n, és bármikor játszhatsz vele!

Link: https://register.ubisoft.com/ac-chronicles/en-GB

Leírás: Kövess három legendás bérgyilkost a bosszú, a megtorlás és a megváltás útján.

Az Assassins Creed univerzum új, izgalmas saga, az Assassins Creed Chronicles három különböző civilizációba és korszakba kalauzolja el a játékosokat a történelem során: a Ming-dinasztia összeomlásának kezdetére, az Indiában háborúba induló Szikh Birodalomba és a Vörös Október forradalom utóhatásaira.

Az Assassins Creed Chronicles a lopakodás mestereinek készült, akik osztoznak a történelem játékokkal való újraírásának szenvedélyében, így a játékosok Shao Jun, Arbaaz Mir és Nikolai Orelov orgyilkosokat testesíthetik meg az Assassins Creed univerzum 2,5D-s újragondolásában. Ölj az árnyékból, sajátítsd el a parkour művészetét, és tedd meg az ugrást a hitre egy lenyűgöző, élő festményekből álló gyűjteményben.

ac.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr1216750350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása