Ingyenes játékok steam-re: Vermintide 2, Internet Cafe Simulator
2022. november 03. írta: Játék Guru

Ingyenes játékok steam-re: Vermintide 2, Internet Cafe Simulator

November 7-ig a Vermintide 2 ingyenesen megszerezhető a Steamen. Csak annyit kell tenned, hogy átmész a Steam  áruházba, rákattintasz a letöltési linkre, és a játék örökre a könyvtáradban marad.

Míg az alapjáték ingyenes, a Vermintide 2 számos DLC-je nem. Viszont 50 százalékos kedvezménnyel kapható, és a legtöbb kozmetikum is akciós.

Az Internet Cafe Simulator még 3 napig ingyenesen igényelhető a fanaticalonn keresztül itt: Látogasson el a Fanatical-ra, és keressen rá az Internet Cafe Simulatorra.

Az Epic Games-en a heti ingyenes játékok a Filament és a Rising Storm 2: Vietnam (ismétlés). A következő heti ingyenes játékai pedig az Alba - A Wildlife Adventure és a Shadow Tactics (újabb ismétlés) lesz.

capsule_616x353.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr8217969612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása