Ingyenes klasszikusok: Syndicate, Ultima Underworld 1,2 (GOG/Origin), az Epic ingyenes játéka pedig a Rebel Galaxy (EpicGames)
2021. augusztus 12. írta: Játék Guru

Ingyenes klasszikusok: Syndicate, Ultima Underworld 1,2 (GOG/Origin), az Epic ingyenes játéka pedig a Rebel Galaxy (EpicGames)

Ezt a három játékot szeptember 3-ig igényelheted a GOG-on és az Originon. Június végén törölték őket a GOG-ról, és most újra kiadják őket. Még ha már birtoklod is őket, a vásárláskor elajándékozhatod őket magadnak, és kapsz egy kódot, ami 2200. jan. 1-ig érvényes.

Syndicate

2096-ban a világot hatalmas vállalatok irányítják. És mint a saját Megacorp vezetője, rajtad múlik, hogy toborozz egy négy kiborg ügynökből álló csapatot, felszereld őket egy hatalmas fegyver- és felszerelésarzenállal, és irányítsd a csapatodat taktikus, akciódús küldetésekben, hogy szabotáld a konkurenciát. Kutass új felszereléseket és szereld fel a csapatodat. Agymosás a célpontoknál, hogy csatlakozzanak az ügyedhez. Semmisítsd meg az ellenséget minden szükséges eszközzel.

Ultima Underworld 1, 2

Te vagy az Avatár, a legnemesebb hős. Napjaidban sok csodát láttál, és sok tömlöcnek bizonyultál urává. De semmi sem készített fel erre: Britannia alvilágának rettegéssel teli járataira.Ebben az epikus kalandban te, az Avatár, csatlakozol Britannia vezetőihez Lord British kastélyában egy ünnepi estére, hogy megemlékezzünk az Őrző seregeinek egy évvel ezelőtti vereségéről.


GOG Link: https://www.gog.com/promo/rerelease_ultima_underworld_and_syndicate

Ezeket a játékokat szintén ingyenesen aktiválhatod az Origin-fiókodon itt: https://www.origin.com/irl/en-us/store/deals/augustclassics

Rebel Galaxy

A Rebel Galaxy egy akciódús játék, melyben harc, felfedezés, kutatás, kereskedelem és "tárgyalás" zajlik az ismert univerzum szélén élő különös lakosokkal.
Kalózokkal harcolsz, anomáliákat fedezel fel, idegenekkel barátkozol, harci roncsokat gyűjtesz, aszteroidákat bányászol és ereklyéket fedezel fel. Válaszd ki az utadat, mint jótevő, ravasz űrkereskedő vagy hataloméhes zsoldos ebben a fergeteges űrkalandban.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/rebel-galaxy

A következő héten úgy néz ki, egy pár nagy játék lesz ingyenes, mindenképpen gyere vissza augusztus 19-én, hogy megszerezd a Void Bastards -et és a Yooka-Laylee-t.

rebel-galaxy-ingyen-jatek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr8716657112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása