Milyen ingyenes pc játékok vannak az Epic-en szeptemberben?
2022. szeptember 16. írta: Játék Guru

Milyen ingyenes pc játékok vannak az Epic-en szeptemberben?

Az Epic Games Store továbbra is minden héten ingyenes játékokat osztogat 2022-ben. Teljesen ingyen, kötöttségek nélkül .

Még ha nem is tervezed, hogy a közeljövőben játszol ezekkel az ingyenes ajánlatokkal, akkor is érdemes bejelentkezned és hozzáadni őket a könyvtáradhoz, ha van Epic Store fiókod. Nézz be ide, hogy megtudd, mi az, ami most ingyenes, és mi az, ami a jövőben érkezik. 

Ingyenes szeptember 22-ig: Spirit of the North, The Captain

Újabb hét következik az Epic Games Store-ban, ahol az ingyenesen kínált játékok a spektrum ellentétes végein helyezkednek el. A Spirit of the North egy párbeszéd nélküli 3D-s kalandjáték, amelyben egy átlagos, hétköznapi rókát alakítunk, aki fokozatosan felfedezi egy északi táj rejtélyeit, miután egy kifejezetten nem mindennapi szellemrókától természetfeletti képességeket kap.

Az e heti második száma a The Captain, egy hagyományosabb point-and-click kalandjáték, amelyben a galaxis távoli végében rekedt űrflotta-tisztnek vissza kell jutnia a Földre, mielőtt egy ellenséges idegen erő elpusztítja azt, miközben megjavítja a hajóját és összegyűjti a legénység tagjait. Nem világos, hogy vannak-e segítőkész szellemrókák ebben a játékban.

Szeptember 22 - szeptember 29 ingyenes játékok : ARK: Survival Evolved, Gloomhaven

Hogyan igényelhetek ingyenes játékokat az Epic-en?


Az ingyenes játékok igénylése az Epic Games Store-ban egyszerű:

  1. Látogass el az Epic Games Store ingyenes játékok oldalára.
  2. Kattints az igényelni kívánt ingyenes címre.
  3. Kattints a kék "Get" gombra.
  4. Fejezd be a pénztári folyamatot, és nyomd meg a "Place Order" gombot.
  5. Töltsd le és telepítsd a játékot az Epic Games Launcherből.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr2917932815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása