Ingyenes PC játékok , szerezd meg őket : Saints Row: The Third Remastered (Epic), Automachef (Epic), Will Glow the Wisp (Steam)
2021. augusztus 26. írta: Játék Guru

Ingyenes PC játékok , szerezd meg őket : Saints Row: The Third Remastered (Epic), Automachef (Epic), Will Glow the Wisp (Steam)

Saints Row: The Third Remastered (Epic)

Tapasztald meg a teljes csomagot, felújítva. Steelport, a bűn eredeti városa még sosem nézett ki ilyen jól, ahogyan szexbe, drogokba és fegyverekbe fullad. A Third Street Saints a hatalom csúcsán van, és a tiéd az irányítás. Ez a te városod. Ezek a te szabályaid.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/saints-row-the-third-remastered

Automachef (Epic)

Üdvözlünk az Automachefben, az erőforrás-menedzsment rejtvényfejtő játékban, ahol konyhákat tervezel, gépeket programozol, és nézed, ahogy zsenialitásod életre kel. Itt az ideje, hogy már ma megtervezd a holnap konyháját.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/automachef (5 órától)

Will Glow the Wisp (Steam)

Tapasztald meg az első közelharci bullet hell platformert platformok nélkül, de készen állsz-e szembenézni ezzel a kihívással? A játékban keveredik a Super Meat Boy, a Geometry Wars és az Enter the Gungeon, ami egy felejthetetlen és egyedi élményt eredményez.

Link: https://store.steampowered.com/app/640890/Will_Glow_the_Wisp/

sr3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr6016670978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása