A Ubisoft+ október 10-ig ingyenes
2022. szeptember 10. írta: Játék Guru

A Ubisoft+ október 10-ig ingyenes

A Ubisoft+ harmadik évfordulója van, és ennek örömére a Ubisoft+ Multi-Access mától október 10-ig ingyenesen elérhető PC-n, a Stadia és az Amazon Lunán.

Az előfizetéses szolgáltatás több mint 100 Ubisoft-játékot tartalmaz, így a játékosok egy hosszúhajó kapitányaként fosztogathatnak egy erődöt az Assassin's Creed Valhallában, EMP gránátvetővel intézhetnek el egy ellenséges helikoptert a Far Cry 6-ban, teherűrhajót vezethetnek a Watch Dogs: Legionban, megnézhetnek egy olyan gyöngyszemet, mint a Child of Light, vagy nosztalgiázhatnak a Prince of Persia- és Rayman-sorozat klasszikus játékaival. A szolgáltatás folyamatosan bővül, rendszeresen újabb és újabb kisebb-nagyobb játékokkal bővül.

Az ingyenes próbaverzió aktiválásához és a Ubisoft+ játékkönyvtárának megtekintéséhez látogass el a www.ubisoftplus.com oldalra.

Függetlenül attól, hogy az ingyenes próbaidőszak alatt milyen időpontban regisztráltál a Ubisoft+ szolgáltatásra, az ingyenes próbaidőszak 2022. október 10-én (18:00 UTC) ér véget.

! Fizetési információkra van szükség. Javasoljuk, hogy ezt paypalon keresztül tedd meg, és a trial aktiválása után menj a paypal fiókodba, és azonnal kapcsold ki az engedélyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr9117928617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása