Jövő héten Mystery Game,  Death Stranding újra ingyenes
2023. május 18. írta: Játék Guru

Jövő héten Mystery Game, Death Stranding újra ingyenes

Május 18-tól kezdve egészen a jövő hét május 25-ig, a Death Stranding teljesen ingyenessé vált az Epic Games Store-ban PC-re. Az e heti ajánlat egy kicsit különlegesebb, mivel egybeesik a ma kezdődött új "Mega Sale"-el. Az Epic úgy tűnik, hogy az akció iránti nagyobb érdeklődés felkeltése érdekében úgy döntött, hogy a szokásosnál egy nagyobb presztízsű címet ajándékoz el.

Nem ez az első alkalom, hogy a Death Strandingot teljesen ingyen adják az Epic Games Store-ban. A platform éves ünnepi promóciójának részeként az Epic egyetlen napra ingyenessé tette a Death Strandinget, hogy lezárja a 2022-es évet. Tehát bár az e heti ajánlat technikailag egy olyan ajánlat, amelyet kevesebb mint hat hónap alatt újrahasznosítottak, az Epic most jóval hosszabb időre teszi elérhetővé a Death Strandinget, mint korábban. Ha lemaradtál az előző ablakról, amelyben a játék ingyenes volt, ezúttal ne hagyd ki.

A jövő heti játék egy Mystery Game lesz, ami azt jelenti, hogy az Epic valami különlegesre készül.

Szerezd meg itt:  https://store.epicgames.com/en-US/free-games

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr4218127026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása