Ingyenes steam játékok: Call of Juarez: Gunslinger
2021. december 09. írta: Játék Guru

Ingyenes steam játékok: Call of Juarez: Gunslinger

A Techland 30 éves évfordulójának ünneplése folytatódik! A Call of Juarez: Gunslinger steam játék december 14-én hajnalig (18:00 GMT) ingyenesen kapható a Steam áruházban.

A Call of Juarez Gunslinger az aranybánya porától a szalonok mocskáig igazi tisztelgés a vadnyugati történetek előtt. Éld át egy kegyetlen fejvadász epikus és erőszakos utazását a Nyugat leghírhedtebb törvényen kívülijeinek nyomában.

Link: https://store.steampowered.com/app/204450/Call_of_Juarez_Gunslinger/

Mystery Game az Epic Store következő ingyenes játéka

Csütörtök van, ami azt jelenti, hogy itt az ideje felfedni az Epic Games Store következő ingyenes játékát.

Legalábbis normális esetben ez történne. Ugorjatok át az Epic Games Store-ba, és látni fogjátok, hogy a következő ingyenes játék a " Mystery game" feliratot viseli. Eközben két új játékkal bővült ma az Epic ingyenes játék listája. Ezek a Prison Architect és a Godfall: Challenger Edition.

Várhatóan, ahogyan az 2020-ban és 2019-ben is történt, minden  Mystery game játék egy napig lesz elérhető, mielőtt eltűnne, egy kivétellel. Egy utolsó ingyenes játék 2021. december 30-án fog megjelenni, és egy hétig marad az Epic Games Store-ban.

Bár szeretjük a jó meglepetéseket, van rá esély, hogy az ingyenes játékok listája idő előtt kiszivárog. Az ilyen pletykákért mindenképpen térj vissza erre a blogra. Vannak olyan találgatások is, hogy a következő ingyenes játék a Shenmue III lehet.

 

huarez.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr6716779466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása