Több ingyenes játék: Far Cry 3 (Ubisoft), Surviving Mars (Steam),Yoku's Island Express + Sheltered (EpicGames)
2021. szeptember 07. írta: Játék Guru

Több ingyenes játék: Far Cry 3 (Ubisoft), Surviving Mars (Steam),Yoku's Island Express + Sheltered (EpicGames)

Szerezd meg a Far Cry 3-at ingyenesen az ubisoft áruházban. Az ajánlat 11/9, 08:30-ig érvényes. 

A Far Cry 3 játékosai Jason Brody bőrébe bújnak, aki egyedül van a világ peremén, egy titokzatos, a civilizációtól elzárt trópusi szigeten. Ebben a vad paradicsomban, ahol a törvénytelenség és az erőszak az egyetlen biztos pont, a játékosok diktálják, mikor, hol és hogyan alakulnak a játék eseményei. A játékosok vágnak, lopakodnak, robbantanak és lövöldöznek a szigeten keresztül egy olyan világban, amely elvesztette a jó és a rossz minden érzékét.

Link: https://store.ubi.com/us/far-cry-3/575ffd98a3be1633568b4d6c.html

far-cry-3-ending.jpg

Surviving Mars (Steam) ingyenes jatek

 

Ingyenesen megőrizhető, ha szeptember 8. @ 7:00pm előtt beszerzed.

Lesznek leküzdendő kihívások. Végezd el a stratégiádat, és javítsd a kolóniád túlélési esélyeit, miközben megfejted ennek az idegen világnak a rejtélyeit. Készen állsz? A Mars vár rád.

Link: https://store.steampowered.com/app/464920/Surviving_Mars/

Yoku's Island Express

 

Yoku's Island Express az e hét ingyenes játéka az epicen, jövő héten az ingyenes játék pedig a Sheltered lesz (Kezdődik csütörtökön)

Ismerd meg Yokut, a Yoku's Island Express kis postás főhősét! Használd a flippermechanika, a platformjáték és a nyílt világ felfedezésének egyedülálló keverékét, hogy megfejtsd Mokumana Island titkait.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/yokus-island-express

Sheltered

A Sheltered egy mély és érzelmes túlélési menedzsment játék. A játékban négy családtag védelmét kell ellátnod, akik egy globális apokalipszist követően egy elhagyatott menedékhelyre kerültek.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/sheltered

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr2816682606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása