Az Epic Mystery Games visszatér 15 ingyenes pc játékkal
2021. december 16. írta: Játék Guru

Az Epic Mystery Games visszatér 15 ingyenes pc játékkal

Az Epic Mystery Games ismét visszatért a napi ingyenes pc játékokhoz. Az akció december 16-án a Shenmue 3 ingyenes példányával indul, az Epic Games Store emellett 2022. január 6-ig tartó év végi kiárusítást is indít. Az ajándékozás hasonló formátumot követ, mint a karácsonyi akciók, amelyeket  az elmúlt években már lefuttatott. A játék áruház a 2020-as karácsonyi időszakban 15 játékot, a 2019-es ünnepek alatt pedig 12 ingyenes pc játékot osztott szét.

Nem lesz külön bejegyzés minden egyes játékhoz, frissíteni fogjuk ezt az oldalt, amikor az új napi ingyenes pc játékok nyilvánosságra kerülnek.

  1. Dec. 16 -  Shenmue 3
  2. Dec. 17 -  Neon Abyss
  3. Dec. 18 -  Remnant: From the Ashes (R)
  4. Dec. 19 -  The Vanishing of Ethan Carter
  5. Dec. 20 -  Loop Hero
  6. Dec. 21 -  Second Extinction 
  7. Dec. 22 -  Mutant Year Zero: Road to Eden (R)
  8. Dec. 23 -  Vampyr 
  9. Dec. 24 -  Pathfinder: Kingmaker 
  10. Dec. 25 -  Prey
  11. Dec. 26 -  Control (R)
  12. Dec. 27 -  Mages of Mystralia  
  13. Dec. 28 -  Moving Out
  14. Dec. 29 -  Salt and Sanctuary
  15. Dec. 30 - Jan. 06-   Rise of Tomb Raider/Shadow of Tomb Raider

 

Az Epic egyre drágább játékokat osztogat, hogy megpróbálja fenntartani a lendületet és továbbra is szélesebb közönséget vonzzon, és úgy tűnik, ez működik. De még az Epic Games számára is, amely még mindig a Fortnite hatalmas nyereségének fényében sütkérezik, van egy határ, ameddig hajlandó és képes ingyenes tartalmakra költeni.

Az Epic-Apple-per részeként idén nyáron nyilvánosságra hozott dokumentum szerint közel 12 millió dollárt költött arra, hogy a 2018 decembere és 2019 szeptembere közötti kilenc hónapos időszak alatt biztosítsa a játékokat a rendszeres ingyenes játékajándékozásaihoz. Az olyan játékok, mint a Super Meat Boy és a World of Goo legfeljebb 50,000 dollárba kerültek az Epicnek, míg három játék biztosítása több mint egymillió dollárba került: a Subnautica (1,4 millió dollár), a Mutant Year Zero (1 millió dollár) és a Batman Arkham Collection (1,5 millió dollár).

Rayman Origins Ubisoft

Lemaradtál a Rayman Origins Ubisoft ajándékozásáról, amikor a 30. évfordulójukat ünnepelték? Nos, jó hírünk van! Most a 35. évfordulójukat ünneplik, és elajándékozzák a Rayman Origins játékot... újra...

Link: https://register.ubisoft.com/rayman-origins/en-US

Aktiv egészen december 22-ig.

További gog ajándékok jönnek demcemberben

Élvezed a GOG-on lévő pc-játék-ajándékokat, mint például a Shadowblade Tactics-et? Ezúttal jó híreket kapsz, hiszen további ajándékok érkeznek. Ingyenes játékajándékozásra december 23-án , december 27-én és január 3-án kerül sor, ahogy azt a hírlevelükben bejelentették. Tartsátok nyitva a szemeteket, további információk hamarosan!

 

mystery.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr1516781414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása