Az Epic hatalmas ingyenes pc játek durranásokkal indítja az decembert:  Dead by Daylight ezen a héten, Godfall Challenger Edition a következőn
2021. december 03. írta: Játék Guru

Az Epic hatalmas ingyenes pc játek durranásokkal indítja az decembert: Dead by Daylight ezen a héten, Godfall Challenger Edition a következőn

Dead by Daylight - Elérhető: December 2 - December 9

A Dead by Daylight egy többjátékos (4vs1) horrorjáték, ahol az egyik játékos a kegyetlen gyilkos szerepét tölti be, a másik négy játékos pedig túlélőként próbál menekülni.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/dead-by-daylight

Van egy második ingyenes heti játék az Epic-en a következővel: while True: learn () 

while True: learn () - Elérhető: December 2 - December 9

Te gépi tanulási szakember vagy, aki neurális hálózatokat készít, de úgy tűnik, a macskád jobban ért hozzá. Most rejtvényeket kell megoldanod, hogy macska-ember fordítási rendszert építs. Keress egy vagyont, vegyél ütős macskaruhákat, és tanuld meg, hogyan működik valójában a gépi tanulás!

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/while-true-learn

A következő heti ingyenes pc játékok is bejelentésre kerültek, ezek a Godfall Challenger Edition és a Prison Architect lesznek.

Godfall Challenger Edition - Elérhető: December 9 - December 16

Azonnal szabadítsd fel Godfall erejét! A Godfall Challenger Edition azonnal feloldja a maximális szintű Valorplate-et, elkényeztet képzettségi pontokkal, és halálos fegyverek széles választékával ruház fel. Hívd ki mindhárom végjátékmódot!

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/godfall--challenger-edition

Prison Architect - Elérhető: December 9 - December 16

Üdvözöljük a felügyelőket! Csak a világ legkegyetlenebb igazgatója képes megfékezni a világ legkegyetlenebb rabjait. Tervezd meg és fejleszd meg személyre szabott fegyházadat a Prison Architect játékban.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/prison-architect

dead.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr1516772024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása