A hét ingyenes PC játékai: Pine (Epic Games), Nubarron (Steam)
2021. május 06. írta: Játék Guru

A hét ingyenes PC játékai: Pine (Epic Games), Nubarron (Steam)

pine epic ingyen pc játékAz Epic Games Store a tavalyi évhez hasonlóan 2021-ben is minden héten ingyenes játékokat ajándékoz. Szerezd meg ezen a héten, tartsd meg örökre. Még ha nem is tervezed, hogy a közeljövőben játszol ezekkel a játékokkal, akkor is érdemes bejelentkezned és hozzáadni őket a könyvtáradhoz. (A bejelentkezés és az aktiválás böngészőből is működik).

A múltban olyan játékokat is szerezhettél ingyen, mint a Grand Theft Auto V, a Civilization VI, a STAR WARS Battlefront II vagy a Subnautica. A nagyágyúkat egy-egy sale során adják, hogy az Epic Store-ra irányítsák a szemeket. Nézz be ide folyamatosan, hogy megtudd, mi ingyenes most.

Május 6, 2021 - május 13, 2021 ingyenes játéka a: Pine (Epic Games) | Fejlesztő: Twirlbound | Címke: Akció-kaland, nyílt-világ | Platform: Windows

Egy nyitott világú akció-kalandjáték, amely egy olyan szimulált világban játszódik, amelyben az emberek sosem jutottak el a tápláléklánc csúcsára. Harcolj különböző fajokkal vagy ellenük, miközben az emberi törzsed új otthonához vezető úton haladsz.

Szerezd meg itt: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/pine

Pine - Minimális hardverkövetelmények
Processzor: Quad Core 3,2 Ghz vagy azzal egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 vagy azzal egyenértékű
Tárolás: : 4 GB szabad hely

 

Nubarron: The adventure of an unlucky gnome (Steam) ingyenes május 9-ig

Fejlesztő: Nastycloud | Címke: Kaland, Akció, Platformer, 2D | Platform: Windows, Mac OS X, Linux

 

A következő három napban a rajzfilmszerű platformer "Nubarron: The adventure of an unlucky gnome" ingyenes a Steam áruházban (az ajánlat 9-én 17:00 GMT-kor jár le).

Vezesd át a gnómot a csavaros mesevilág veszélyein. Meg tudod törni a bosszantó felhőt, hogy eltűnjön? És visszaszerezni az ellopott Szerencse-Kalapot? Megbízhatsz a barátaidban? Derítsd ki ebben a platformjátékban, amely egy gyönyörű festett világban játszódik, tele furcsa lényekkel, akikkel meg kell küzdened.

Add hozzá a könyvtáradhoz itt: https://store.steampowered.com/app/414160/

 

A Májusi Humble Choice kiemelt jatekai: Metro Exodus, Darksiders Genesis, Hellpoint

 

A Metro Exodus Steamen elérhetővé teszi a Metro Enhanced Editiont is, amikor az május 6-án megjelenik. Csatlakozz a Choice-hoz, szerezz akár 12 játékot kedvezményes áron! Feltételek érvényesek.

A teljes listát itt találod: https://www.humblebundle.com/ 

Mi az a Humble Choice?

Minden hónapban 10+ játék közül választhatsz nagyszerű csomagáron, és az előfizetési szintedtől függően bizonyos számú játék közül választhatsz. Jelenlegi ajánlat: Szerezz 12 játékot mindössze $12-ért minden hónapban a következő egy évben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr2816524206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása