Ingyenes játékok :  Obduction, Offworld Trading Company (Epic),  Syberia I & II (GOG)
2021. július 15. írta: Játék Guru

Ingyenes játékok : Obduction, Offworld Trading Company (Epic), Syberia I & II (GOG)

Szerezz ingyenes játékokat az EpicGames-en és a GOG-on ezen a héten: Az ingyenes Epic-játékok a szokásos módon egy hétig elérhetőek. Aktiváld az Obductiont, Offworld Trading Company-t július 22-ig, hogy megmaradjanak. A GOG ajándéka az ingyenes Syberia játékokkal még 45 óráig a tiéd lehet.

Következő heti ingyenes játékok az Epice-en ezek lesznek : Verdun, Defense Grid: Awakening: The Awakening

Obduction

A mindennapi életnek vége. Egy szerves tárgy, amely az égből pottyant le, megmagyarázhatatlan módon átrepít az univerzumon. Egy Hunrath nevű helyen vagy, ahol a föld darabjai szétszóródtak egy idegen tájban. Senki sincs itt - nos... majdnem senki. Fedezd fel, fejtsd ki, oldd meg, döntsd el. Ez most a te történeted.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/obduction

Offworld Trading Company

Az Offworld Trading Company a valós idejű stratégia új irányvonala, ahol a pénz a leghalálosabb fegyver és a legkeményebb védekezés is egyben. Miután a Föld kimerült, és az aszteroidákat arctalan megacégek foglalták el, a kopár marsi felszín az utolsó határ, ahol az álmodozók és vállalkozók valamit kezdeni tudnak magukkal, ha igényt tartanak a vörös bolygó bőséges erőforrásaira, és olyan gazdasági motort építenek, amely képes túltermelni a versenytársakat.

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/offworld-trading-company

Syberia I & II

A Syberia egy tiszta kalandjáték, ahol a játékos felfedezheti az automaták varázslatos világát, és csodálatos és érdekes karakterekkel találkozhat 4 titokzatos és hihetetlenül gyönyörű, realisztikus és részletes európai környezetben. A Syberia egy harmadik személyű perspektívájú, páratlan grafikát használó, 3D-s karakterekkel rendelkező kalandjáték, gazdag és fejlődő történettel, valamint nagyon intrikus és érdekes karakterekkel.

Link: https://www.gog.com/game/syberia_i_ii

obduction-ingyenes-jatek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr3916628504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása