Ingyenes PC játékok : Void Bastards és Yooka-Laylee (Epic)
2021. augusztus 19. írta: Játék Guru

Ingyenes PC játékok : Void Bastards és Yooka-Laylee (Epic)

Újabb nagyszerű nap az ingyenes játékok terén az Epic Store-on. A Void-Bastards és a Yooka-Laylee is nagyon pozitív kritikát kapott, tucatnyi órányi szórakozást kínálnak. Aktiváld az ingyenes pc játékokat az Epic weboldalán vagy az Epic kliensben, és tartsd meg őket örökre.

Yooka-Laylee

A Yooka-Laylee egy teljesen új, nyílt világú platformjáték a műfaj veteránjaitól, a Playtonic-tól! Fedezz fel hatalmas, gyönyörű világokat, találkozz felejthetetlen karakterekkel és gyűjtsd össze a begyűjthető tárgyak sokaságát, miközben a Yooka és Laylee pajtáspáros egy epikus kalandra indul!

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/yooka-laylee

Void-Bastards

A Void Bastards egy forradalmian új stratégiai-lövöldözős játék, amely próbára teszi az eszedet, valamint gyakorolja a célzást. Át tudod-e vezetni a Void Ark szerencsétlen foglyait a roncsolt űrhajókon?

Link: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/void-bastards

void.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pcjatekokingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr516665034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása